• Onder het genot van een kop koffie bij Han van de Dussen van De Meidoorn (hoofdsponsor JO19) in Stroe, heeft de kersverse trainer van de JO19, Raimond Vos, het contract getekend voor het seizoen 2020/2021.
    Samen met een aantal bestuursleden en Aalt de Ruiter werd de handtekening gezet en geproost op een goede samenwerking.

Wie is Raimond Vos.
    Raimond komt van oorsprong uit Stroe, heeft de jeugd doorlopen van onze club en heeft het 1e elftal gehaald. Na een aantal jaren in het 1e van vv Stroe te hebben gevoetbald is hij benadert door verenigingen die op een hoger niveau voetbalde en is hij dus zijn grenzen gaan verleggen als speler.
    Na zijn voetbalcarrière is hij aan de slag gegaan als trainer en heeft hij bij de volgende verenigingen getraind
    3 seizoenen VVOG jeugd
    2 seizoenen VVOP jeugd
    2 seizoenen VVOP 2
    1 seizoen VVOG 2
    3 seizoenen 't Harde 2
    3 seizoenen Elspeet 1
    2 jaar Prins Bernard 1
    En de laatste 3 seizoenen als TC bij Prins Bernard.
    Een heel ervaren trainer die onze talenten weer een stapje dichter bij de het 1e van Stroe kan brengen.